A cégeknek is megéri a zöld energiába fektetni!
Napelem blog

A cégeknek is megéri a zöld energiába fektetni!

A napelemek kiszámítható, megtérülő és biztonságos alternatív energiaforrást jelentenek a vállalatok számára.

A villamosenergia ára folyamatosan növekszik. Ez a kiszámíthatatlan áremelkedés egyre több megoldandó feladat elé állítja a vállalkozókat is. 

Itt az idő tehát, hogy komolyan elgondolkodj azon, hogy cégvezetőként napelem rendszert telepíts !

De mégis miért éri meg a fotovoltaikus rendszerbe fektetni? 

Egyből kiszámíthatóbbak lesznek a költségeid!

A napelemes rendszer képes felvenni a harcot a villamosenergia árának kiszámíthatatlan változásaival. Fogyasztástól függetlenül egy olyan megoldást kínál, amellyel a cég felszámolhatja a kitettségét az áramszolgáltatók felé, és búcsút inthet a villanyszámláknak. Ráadásul a napelemek a telepítést követően nem igényelnek különösebb ráfordítást, így a fenntartásuk is gazdaságos.

Számos pályázat és támogatás nyújt segítséget a telepítésben.

Folyamatosan rendelkezésre állnak azok a pályázatok, amelyek segítenek abban, hogy a napelemes korszerűsítés ne azon múljon, hogy a cég meg tudja-e finanszírozni a teljes beruházást. Mindamellett fontos, hogy hosszú távon még akkor is jobban jár a vállalkozás a napelemes rendszer telepítésével, ha a korszerűsítés teljes költségét önerőből fizeti meg. Bár a pályázati lehetőségek folyamatosan megújulnak, érdemes gyorsnak lenned, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy a rendelkezésre álló keretösszeg hamar elfogy. Akkor jársz a legjobban, ha van egy előkészített dokumentációd, így még időben tudsz reagálni a pályázatok megjelenésekor.



Biztos lehetsz benne, hogy ez egy megtérülő beruházás!

Ezt a tényt számos tapasztalat és adat támasztja alá. Felelős cégvezetőként biztosan te is elkötelezetten keresed azokat a megoldásokat, amelyek segítségével nemcsak a céged jövőjét lendítheted fel, hanem a környezetedért és a Földünkért is sokat tehetsz. A napelem olyan megújuló energiaforrás, amely használatával egy jelentős lépést tehetünk a zöld jövő felé.

Garantált a rendszer hosszú élettartama!

A kivitelező és az eszközök kiválasztásakor is fektess nagy hangsúlyt a garanciális feltételek áttanulmányozására. A megbízható kivitelezők saját munkájukra garanciát vállalnak és olyan eszközöket javasolnak neked, amelyek szintén kiemelkedő garanciaidővel rendelkeznek.

A Vertigo Group-nál mi díjmentes felméréssel, személyes tanácsadással és szakképzett csapattal vállaljuk a napelem rendszerek telepítését, legyen szó az ország bármely pontjáról!