Hamarosan megnyitjuk Magyarország legnagyobb saját tulajdonban lévő napelem telephelyét!
Napelem blog

Hamarosan megnyitjuk Magyarország legnagyobb saját tulajdonban lévő napelem telephelyét!

A Vertigo Group fejlődésében nincs megállás! Hazai viszonylatban a legnagyobb saját tulajdonban lévő napelem telephelyét tudhatjuk magunkénak, amelyet hamarosan – a felújítási munkák befejezése után – használatba is veszünk. 

Raktárkapacitásunk kivételes lesz!

Hatalmas tárnoki telephelyünkön egy 1 800 négyzetméteres raktárhelyiség kerül kialakításra, illetve felújításra. 

Terveink szerint modern, innovatív raktárunkban egymilliárd forint értékű árukészletet tudunk majd tárolni, kezelni. Kiemelkedő készleteinknek köszönhetően levesszük a terhet partnereink válláról, hiszen a külföldről rendelt áru kéznél lesz, nem kell aggódni az esetleges logisztikai problémák, csúszások miatt. 

Országos viszonylatban Tárnok rendkívül könnyen megközelíthető, telephelyünkhöz partnereink egyszerűen eljuthatnak. 

Bemutatóteremmel is készülünk!

A raktárhelyiséggel párhuzamosan a Solar Studio is megvalósításra kerül. Itt a Magyarországon elérhető összes inverter, tartószerkezet és napelem panel típus megtekinthető lesz. Ezzel mind a lakosságot, mind a beruházókat meg szeretnénk célozni, hiszen jóval könnyebbé válik a döntés, ha élőben megtekinthetők, összehasonlíthatók az elemek, alkatrészek.

A Solar Studio megnyitása nagy mérföldkő, nemcsak a Vertigo Group, hanem a teljes napelemes szakma életében, hiszen effajta bemutatóteremre ezidáig nem volt példa. 

A tárnoki Solar Studioba – megnyitása után – bárki, előzetes időpont egyeztetés nélkül ellátogathat.

A gyártásba is belevágunk!

Sok olyan megkeresést kaptunk már, amely során különleges tetőszerkezetekre kellett napelemet telepíteni. A panelek felhelyezése a hagyományos tartószerkezetekkel sokszor megvalósíthatatlan volt. Épp ezér mi úgy döntöttünk, hogy egyedi, saját kialakítású tartó kampók gyártásába kezdünk. Kampóink nemcsak a telepítést könnyítik meg, de még stílusosabbá is teszik a rendszert, ugyanis különböző színekben is előállítjuk azokat. 

Új telephelyünkön tehát egy gyártóüzemet is létrehozunk, ahol a tartószerkezet gyártása mellett elektromos autótöltőket is előállítunk majd. 

Telephelyünk megnyitásával kapcsolatban hamarosan további részletekkel érkezünk!