Megbízható, nyereséges befektetési formát keresel? Van egy tippünk!
Napelem blog

Megbízható, nyereséges befektetési formát keresel? Van egy tippünk!

Egyre nehezebb megfelelő kamatozású, kellően biztonságos befektetési formát találni. Sokan a magyar állampapírokra esküsznek, mások pedig a manapság oly népszerű, nagy nyereséggel kecsegtető kriptovalutában bíznak. Mi a zöld energiában hiszünk! 

A napelem nem csak a környezetvédelemről szól!

A napelemekre még mindig sokan úgy gondolnak, mint a környezettudatos életet élők egyik hóbortjára. Pedig már rég nem csak erről szól! 

Az infláció folyamatos növekedésével, illetve a pénzügyi befektetési lehetőségek beszűkülésével egyre többen tekintenek a napelem rendszerekre befektetésként. 

A napelem rendszer kiépítése mindössze egyetlen nagyobb beruházást követel meg, majd pedig hosszú évtizedeken keresztül passzív jövedelmet biztosít. Az általunk megtervezett és kivitelezett napelem rendszerek költségei 8-10 éven belül garantáltan megtérülnek, tehát az ezt követő 15-20 éven keresztül már csak élvezni kell az ingyen áram anyagi előnyeit. 



A napelem rendszer kiépítését alapos tervezés kell, hogy megelőzze!

Ahhoz, hogy a zöld energiatermelés valóban hasznot hozzon, a napelemek telepítését részletes rendszerdiagnosztika kell, hogy megelőzze. Meggyőződésünk, hogy enélkül egyetlen munkába sem szabad belefogni! 

Tapasztalt mérnökeink a napelemes rendszer tervezetét az ingatlan méretpontos 3D elkészítéséhez viszonyítják. Közben kiemelt figyelmet fordítanak az égtájolásra, a tető dőlésszögére, az árnyékolásra, egyszóval mindenre, ami befolyásolja az energiatermelést. 

Az időjárási körülmények hatásait figyelembe véve, munkatársaink az adott ingatlanhoz legközelebb eső időjárásjelző állomásnak 10 éves statisztikai adatai alapján kalkulálnak. Így születik meg az a rendszer, amely lenullázza a villanyszámlát, ezáltal pedig hosszú távon garantáltan nyereségessé válik. 

Menj biztosra, fektesd tartalékaidat garantáltan megtérülő beruházásba, hogy semmiképp ne csússzon ki a kezed közül a pénz!