Rólunk

Rólunk

VERTIGO GROUP

Bemutatkozunk

Üdvözöljük weboldalunkon, mi vagyunk a Vertigo Group napelemes csapata és itt betekintést nyerhet a napelemek és elektromos fűtésrendszerek világába.

A napelemekre irányuló tevékenységünk hosszas piackutatás, valamint több éves szakmai tapasztalat folytán alakult ki. Rengeteg szorgalommal, munkával és kreativitással folytatódott számos, világviszonylatban is ismert napelemgyártó és kivitelező mentorálása mellett.

Bemutatkozunk

Mára már saját csapatokkal dolgozunk, akik segítségével olyan termékeket, valamint munkafolyamatokat állítottunk össze ügyfeleink számára, akik a minőséget és megbízhatóságot részesítik előnyben, a maximálisan elérhető elégedettség mellett. Azoknak, akik mentesülni szeretnének a felesleges rezsi jellegű kiadásoktól, ezzel a Földünk számára kíméletes, alternatív energia felhasználásával, és ezt az összeget inkább saját magukra, családjukra költenék.

Megoldásként elérhetővé tettük a nulláról felépített, kulcsrakész átadásig történő napelem kivitelezési projektek végigmenedzselését, ezzel is jelentősen megkönnyítve az ügyfeleink teendőit, felelősségeit.

A Vertigo Group maga a gondoskodás, mely biztonságot nyújt ügyfelei számára, hiszen segítségünkkel több évtizeden át nem jelentenek gondot a lakhelyük, vállalkozásuk állandó költségei. Ez hatalmas felelősséget jelent, amiket kivétel nélkül teljesítenünk kell!

 

Kiemelkedő teljesítmény

Az ügyfeleinktől kapott visszajelzések a legnagyobb büszkeségeink!

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy ügyfeleink a lehető legnagyobb bizalommal forduljanak hozzánk, és ennek megfelelően támogassuk őket napelemek, elektromos fűtésrendszerek terén.

Válasszon minket Ön is, és tapasztalja meg a Vertigo Group által nyújtott lehetőségeket!

Az ügyfeleinktől kapott visszajelzések a legnagyobb büszkeségeink!